Bejelentkezés
CSAJOZAS.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

CSAJOZAS.FREEBASE.HU
/7_3.htm

Csajozási Tanácsok

Ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Legújabb twittek

RT @tamasviktor: Itt az ideje, hogy a TotalStudio bezárja kapuit! Megjelent a konkurencia és kemény árverseny kezdődött és mindezt EGY nap…

Itt az ideje, hogy a TotalStudio bezárja kapuit! Megjelent a konkurencia és kemény árverseny kezdődött és mindezt E… https://t.co/ZZPi6LGuyG

RT @LethenyeiTara: SZÍVBŐL MINDENKINEK! https://t.co/Ftndc8maqs

SZÍVBŐL MINDENKINEK! https://t.co/Ftndc8maqs

RT @LethenyeiTara: SZÍVBŐL MINDENKINEK! https://t.co/sD6Di7mzjA

SZÍVBŐL MINDENKINEK! https://t.co/sD6Di7mzjA

A blokkláncnak köszönhetően teljesen átalakul a tárhely-szolgáltatók és a bérlők kapcsolata is. Azzal, hogy bárki l… https://t.co/D3ij1R2LU5

@peter_borsa nekem outlook-om van, oda is a prémium az office + 1 TB tárhely miatt.. so far nekem bevállt

RT @dreszer: YT Premium kapcsán jegyezném meg, hogy érdemes figyelni a digitális előfizetésekre (IS). Spotify, HBO GO, Netflix, egy kis iCl…

YT Premium kapcsán jegyezném meg, hogy érdemes figyelni a digitális előfizetésekre (IS). Spotify, HBO GO, Netflix,… https://t.co/tQIsq80l97

Keresés

Ha szertnél ilyen barátnőt kattints a képre!

Egyszerű megközelítések!

Példa egy egyszerű, 2-2-es megközelítésre: "Sziasztok.. a barátom nem idevalósi [barát bemutatása] .. ti honnan ismeritek egymást?" Ez nagyobb csoport esetén is alkalmazható. "Ti itt mind honnan ismeritek egymást?" Nagyszerű szöveg, különösen, ha kiderül, hogy a kiszemelt lány partnere, aki azt HITTE, hogy most randiznak, rájön arra, hogy valójában csak ELKÍSÉRTE a lányt, aki kijelenti, hogy nem foglalt és felajánlja magát hódításod tárgyának.

Példa a sablonos megközelítésre:

"Biztos vagyok benne, hogy Neked - hozzám hasonlóan - volt részed néhány nagyon érdekes élményben életed során. Tudod, olyan figyelemreméltó és nagyszerű élmények, mint például mikor gyerekkorodban elvittek a múzeumba, és ott elmerültél a csodákban, amiket láthattál. Ha el kellene mesélned a legizgalmasabb emlékedet, mondjuk valakit, akivel találkoztál, vagy egy helyet, ahol jártál, vagy valami olyat, amit megtanultál és még mindig érdeklődsz iránta, mi lenne az?

Egy másik sablonszerű megközelítés:

"Elnézést [hogy megállítsd], csak köszönetet szerettem volna mondani"

A kíváncsiság harangja egyből megszólal benne. Szinte biztos, hogy megkérdezi, hogy miért, bár semmi furcsa nincs abban, ha nem. Folytatásképpen alkalmazd a jól bevált kapcsolatkialakító sablonokat...

"Volt már olyan napod, amikor olyan közömbösnek éreztél mindent... nem voltál igazán boldog, de valójában szomorú sem. Mintha csak sodródnál az eseményekkel. És akkor hirtelen belebotlasz valakibe, akinek hihetetlenül kedves és gyönyörű mosolya van, és ettől csodálatosan érzed magadat egész nap?"

Ennél a pontnál már szinte majdnem biztos, hogy elmosolyodik, vagy valamilyen mértékű pozitív választ ad.

"Szóval csak szerettem volna megköszönni, hogy feldobtad a napomat... Bár tudod kár lenne, ha ez lenne az utolsó alkalom, hogy láthassam a gyönyörű mosolyodat... mi is a neved?"

Példa arra, hogyan lehet a lányokat megközelíteni kávézókban, alkalmazva a sablonok néhány jellegzetességét:

Sétálj feléje úgy, hogy láthasson (jobb ha úgy tűnik, mintha magabiztosan közelítenéd meg, minthogy hátulról odasettenkednél.)

Ülj le mellé, miközben egy széles mosollyal az arcodon úgy beszélgess vele, mintha egész életedben ismerted volna (hirtelen megváltozik a viselkedése, és azon tűnődik, hogy vajon ismer-e).

Kezdeményezz egy érdekes párbeszédet (használj sablonokat). A párbeszéd:

F: Na, hogy telt a napod? [leül]
L: Jól... hát a tiéd? (Tipikus válasz, ha szimpatikus volt az introd.)
F: Eddig nagyszerűen (próbálj meg azért hozzá igazodni, ha nagyon lehangolt, akkor próbálkozz a "nem rossz"-al .) Fantasztikus napom volt a munkahelyemen, utána pedig az egyik legrégebbi barátom, akivel már jó régóta nem beszéltem, felhívott. Tudod, milyen nagyszerű érzés olyannal beszélni, akit már ezer éve nem láttál; nagyszerű érzés újra találkozni"
L: Ez nagyszerű, nekem is vannak ilyen barátaim.
F: Olyan, akiben megbízol, és mindig jó érzés vele beszélgetni?
L: Igen, már nagyon régóta ismerem.
...
F: Most mennem kell, nagyon jót beszélgettünk. Ha megadod a számodat, beszélhetünk újból.

"Milyen volt a napod" jellegű kapcsolatkiépítés:

1. példa:

Odasétálsz hozzá és - őszintén érdeklődve - megkérdezed:
- Hogyan telt a napod?
Egy másodperc törtrésze alatt végigszalad a nap eseményein, mosolyog, és azt mondja "Nagyszerűen!" A mosolya ragadós, így már a te arcodon is ahhoz hasonló ül, mikor válaszolsz.
"Nagyszerű! Az enyém is. És mit csináltál?"

Nagyszerű napja volt. Neked is. Kisebb mértékű (még) kötődést érez irányodban, és minden további nélkül kész megosztani veled jókedvét. Ez oda vezet, hogy elmeséli, mit csinált, hogy ilyen nagyszerűen érezte magát; mondataiban pedig rengeteg olyan szálat találhatsz, amely mentén tovább görgetheted a beszélgetést.

2. Példa

Odasétálsz hozzá és - őszintén érdeklődve - megkérdezed:
- Hogyan telt a napod?
Egy másodperc törtrésze alatt végigszalad a nap eseményein, felsóhajt, és azt mondja "Szörnyen". Szomorúsága ragadós, így együtt érző arcot vágva megkérdezed: "Miért, mi történt?"

Ezután elméletileg elmeséli, hogy mi történt; nagyszerű lehetőséget adva ezzel arra, hogy megmutasd neki, hogyan lehet valakit ilyen elcseszett hangulatából feldobni. Hallgasd meg. Amíg a férfiak rossz hangulat esetén az okokat keresik, a nők inkább szeretik megosztani érzéseiket. Ha pedig kipakolt, már ki is alakítottad vele a kapcsolatodat. Itt az ideje megváltoztatni a hangulatát és feldobni. Nem könnyű, de megoldható.

3. Példa

Odasétálsz hozzá és - őszintén érdeklődve - megkérdezed:
- Hogyan telt a napod?
Fáradtan ezt feleli: "Unalmas"
Folytatod, eközben az élet parányi szikráját keresed a szemeiben.
"Ebben az esetben, hogyan telt a tegnapi napod?"
Felsóhajt. "Ugyanolyan."
Vészhelyzet! Szükségünk van 50 mg adrenalinra, sürgősen!
Mivel úgy gondolod, hogy itt az ideje egy jót mulatni, kezeidet széttárod (mintha egy kifogott hal nagyságát szeretnéd megmutatni) és azt mondod: "Szóval teljesen biztos vagy benne, hogy nem vagy *ennyire* jókedvű?
Rád néz, kis szünet, majd: "Nem."
Közelebb hozod a kezedet. "Talán csak ennyire vagy jókedvű?"
Látja már, hogy mire megy ki a játék. A szája szélében az a kis izomrándulás csak nem egy sietve leplezett mosoly volt?
"Nem igazán."
Az egyik kezeden a mutató és a hüvelykujjad között kis rést hagysz, és mosolyogva, de komolyan megkérdezed: "Nem-e, még ha csak a legkisebb mértékben is, fontolgatod annak a lehetőségét, hogy *ennyire* jókedvű vagy?"
Ha mosolyt tudsz varázsolni arcára ezzel, akkor imádni fog.

FEROMONOKAL KÖNNYEBB A HÓDÍTÁS!

bővebben >>>

 

Statisztika